Kako koristim FIDI ugodnosti?

11. 4. 2016

Ker sta Vaše zdravje in dobro počutje naša glavna skrb, poleg tega pa cenimo Vašo zvestobo in zaupanje, Vam predstavljamo FIDIklub, kjer vas čakajo številne ugodnosti, brezplačno strokovno svetovanje ter uporabni nasveti in vsebine s področja zdravja in zdravega življenjskega sloga.

Z izpolnitvijo pristopne izjave postanete član FIDIkluba in lahko koristite vse članske ugodnosti, in sicer ob nakupu prek FIDIposvetovalnice na brezplačni telefonski številki 080 32 35 vsak delavnik med 8. in 15. uro, kjer vam bodo strokovnjaki odgovorili tudi na vsa zastavljena vprašanja o Fidimedovih izdelkih.

V izbranih lekarnah in specializiranih prodajalnah Vam ob nakupu Fidimedovih izdelkov izročijo kartico zvestobe, ki je v izbrani lekarni/specializirani prodajalni unovčljiva do 31.12.2016. Ob nakupu prehranskih dopolnil blagovne znamke Fidimed prejmete FIDInalepke glede na vrednost nakupa po lestvici:

  • 10 €-19,99 € = 1 nalepka
  • 20 € - 29,99 € = 2 nalepki
  • 30 € - 39,99 € = 3 nalepke

Vsak nadaljnji nakup v vrednosti 10 € pa Vam prinese dodatno nalepko.

Program zvestobe NE VELJA ob pri nakupu zdravil BaldriMed®, Fidi koencim 10®, Fidiflex® 1178 mg in Remifemin®.

Ko zberete 20 nalepk, na kartici zvestobe označite izdelek iz nabora navedenega na kartici zvestobe, ki ga želite prejeti in popolno izpolnjeno kartico izročite osebju v lekarni/specializirani prodajalni, ki Vam bo izbran izdelek podarilo.

Vaše izkušnje s Fidimedovimi izdelki so za nas dragocene, zato Vas vabimo, da nam jih zaupate po elektronski pošti: PharmaSwissSloveniaInfo@valeant.com ali pa nam jih pošljete na naslov:

PharmaSwiss d.o.o., Brodišče 32, 1236 Trzin. Vaše zgodbe bomo nagradili s praktičnim darilom.

Pravila in splošne pogoje članstva v FIDIklubu si lahko preberete na naši spletni strani: Splošni pogoji in pravila FIDI kluba.Vsebina ima izključno splošno izobraževalne in informativne namene in ni nadomestilo za obisk pri zdravniku ali posvet s farmacevtom. Pomembno je, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.
Iskanje
Naročite se na FIDInovice!
Vsak teden nove ugodnosti in uporabne informacije.
Potrdite, da se strinjate s prijavo na FIDInovice