Kako preverim FIDI ugodnosti?

11. 4. 2016

Najboljši način, da ne zamudite kakšne od klubskih ugodnosti, je, da se naročite na naše FIDInovice, v katerih vas bomo kot članico/člana FIDIkluba sproti obveščali o novostih, ugodnih ponudbah, nagradnih igrah, popustih in drugih za zdravje koristnih informacijah.

Na kartici zvestobe pa boste lahko sproti spremljali, kako se z vsakim nakupom povečuje vaše število FIDInalepk. Ko zberete 20 FIDInalepk, na kartici zvestobe označite izdelek iz nabora navedenega na kartici zvestobe, ki ga želite prejeti, in popolno izpolnjeno kartico izročite osebju v lekarni/specializirani prodajalni, ki Vam bo izbran izdelek podarilo.

Za vsa vprašanja o Fidimedovih izdelkih in FIDIklubu smo Vam na voljo tudi od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro na brezplačni telefonski številki 080 32 35. Vprašanja pa nam lahko pošljete tudi na e-naslov: PharmaSwissSloveniaInfo@valeant.com.

 Vsebina ima izključno splošno izobraževalne in informativne namene in ni nadomestilo za obisk pri zdravniku ali posvet s farmacevtom. Pomembno je, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.
Iskanje
Naročite se na FIDInovice!
Vsak teden nove ugodnosti in uporabne informacije.
Potrdite, da se strinjate s prijavo na FIDInovice