Splošni pogoji in pravila - FIDIklub

16. 5. 2016

(veljavni od 1. 5. 2014)

 

1. O FIDIKLUBU

Fidimed je že 20 let vodilno podjetje na področju proizvodnje in prodaje zdravil naravnega izvora ter prehranskih dopolnil. Naše delo vključuje pripravo lastnih receptov, saj je večina izdelkov plod domačega znanja, nekatera prehranska dopolnila in naravna zdravila, pa so plod sodelovanja z uglednimi evropskimi proizvajalci.

Ker želimo v Fidimedu še najprej nagrajevati vaše zaupanje in zvestobo, vam predstavljamo Fidiklubu. Fidiklub je nadgradnja Fidimedovega programa zvestobe, ki je potekal v preteklem letu. In ker je v Fidimedu vaše zdravje in dobro počutje naša glavna skrb Vas bomo razvajali še z dodatnimi ugodnostmi, novostmi, popusti in zdravstvenimi nasveti.

2. KAKO POSTATI ČLAN FIDIKLUBA?

Član FIDIkluba lahko postane vsaka polnoletna oseba, ki na sedež podjetja - PharmaSwiss d.o.o, Brodišče 32, 1236 Trzin - pošlje popolno izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo s pripisom Fidiklub.

Pristopno izjavo vam lahko pošljemo na vaš naslov, če pokličete v Fidimedovo posvetovalnico na brezplačno telefonsko številko 080 32 35 vsak delavnik med 8. in 15. uro.

Z oddajo pristopne izjave član sprejema splošne pogoje in pravila Fidikluba.

Vsi, ki ste bili v preteklosti že del našega programa zvestobe, boste avtomatično postali člani FIDIkluba in lahko neumudoma pričnete koristi ugodnosti. V primeru, da si tega ne želite, vas vljudno naprošamo, da nam na naslov PharmaSwiss d.o.o., Brodišče 32, 1236 Trzin oz. na PharmaSwissSloveniaInfo@valeant.com pošljete pisno odpoved za izstop iz FIDIkluba. Če posameznik izstopi iz FIDIkluba, ne more več koristiti ugodnosti, ki jih le-ta ponuja.

2.1. PRISTOPNA IZJAVA

Namen FIDIkluba je nagraditi zveste uporabnike Fidimedovih izdelkov. Ker želimo, da bi bili vsi uporabniki zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, bodo:

 • Vaši podatki pri nas varni in shranjeni v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
 • Zagotavljamo vam, da vas bomo sproti obveščali o novostih, ugodnih ponudbah, nagradnih igrah, popustih in drugih za zdravje koristnih informacijah.
 • Za vsa vprašanja o Fidimedovih izdelkih ali FIDIklubu smo Vam na voljo od pon.-pet. med 8. in 15. uro na brezplačni telefonski številki 080 32 35. Vprašanja pa nam lahko pošljete tudi na e-naslov: PharmaSwissSloveniaInfo@valeant.com

3. UGODNOSTI FIDIKLUBA

Član/-ica FIDIkluba lahko koristi naslednje ugodnosti:

 • Brezplačno strokovno svetovanje v Fidimedovi posvetovalnici na brezplačni številki 080 32 35
 • Brezplačno poštnino ob nakupu v vrednosti nad 15 €
 • Obveščanje o novostih
 • Popusti
 • Posebne ponudbe
 • Darila

3.1. KARTICA ZVESTOBE

V izbranih lekarnah in specializiranih prodajalnah Vam ob nakupu Fidimedovih izdelkov izročijo kartico zvestobe, ki je v izbrani lekarni/specializirani prodajalni unovčljiva do 31.12.2016. Ob nakupu prehranskih dopolnil blagovne znamke Fidimed prejmete Fidinalepke glede na vrednost nakupa po lestvici:

 • 10 € – 19,99 € = 1 nalepka
 • 20 € – 29,99 € = 2 nalepki
 • 30 € – 39,99 € = 3 nalepke

Vsak nadaljnji nakup v vrednosti 10 € pa Vam prinese dodatno nalepko.

Program zvestobe NE VELJA ob pri nakupu zdravil BaldriMed®, Fidi koencim 10®, Fidiflex® in Remifemin®.

Ko zberete 20 nalepk, na kartici zvestobe označite izdelek iz nabora navedenega na kartici zvestobe, ki ga želite prejeti in popolno izpolnjeno kartico izročite osebju v lekarni/specializirani prodajalni, ki Vam bo izbran izdelek podarilo.

4. SPLOŠNO

 1. Pravila določajo pogoje članstva FIDIkluba, ki ga ustanavlja podjetje PharmaSwiss d.o.o., Brodišče 32, 1236 Trzin.
 2. Član FIDIkluba je oseba, ki je v preteklosti sodelovala v Programu zvestobe ali oseba, ki je izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo poslala na sedež podjetja.
 3. Član FIDIkluba se zavezuje, da bo ustanovitelju FIDIkluba – podjetju PharmaSwiss d.o.o. – ustno, pisno ali preko elektronske pošte posredoval morebitne spremembe podatkov, kot so: sprememba naslova, telefonske številke, itd., ki so bistveni pri obveščanju o novostih in ugodnosti kluba.
 4. V primeru tehničnih težav, ki ovirajo nemoteno delovanje računalniškega sistema, podjetje Pharmaswiss d.o.o. za čas sistemskih motenj ne zagotavlja uporabljanja ugodnosti iz naslova FIDIkluba, zagotavlja pa naknadni vpis sprememb, nakupov,…

5. FIDIMEDOVA POSVETOVALNICA

Za pomoč, svetovanje in vprašanja o Fidimedovih izdelkih in storitvah je na voljo magistrica farmacije.

** Prodajo vrši partnerska Lekarna Slovenska Bistrica ali trgovina v Trzinu.

6. POMOČ ČLANOM FIDIKLUBA

Posameznik se lahko za več informacij oz. pomoč pri včlanitvi v FIDIklub obrne na brezplačno telefonsko številko 080 32 35 ali na elektronski naslov PharmaSwissSloveniaInfo@valeant.com.

7. IZSTOP  IZ FIDIKLUBA

Član/-ica FIDIkluba  lahko kadarkoli brez navedbe razlogov pisno izstopi iz FIDIkluba. Odpoved začne veljati, ko podjetje prejme pisno odpoved na naslov: PharmaSwiss d.o.o., Brodišče 32, 1236 Trzin s pripisom FIDIklub ali na PharmaSwissSloveniaInfo@valeant.com. Če posameznik izstopi iz FIDIkluba, ne more več koristiti ugodnosti, ki ji jih le-ta ponuja. Podjetje Pharmaswiss d.o.o. lahko hrani osebne podatke o članu do preklica oziroma izstopa iz FIDIkluba. Upravljavec osebnih podatkov je dolžan pridobljene podatke o članu FIDIkluba izbrisati najkasneje v 15 delovnih dneh od dneva prejema odjave oz. preklica in o tem posameznika, ki je to zahteval tudi pisno obvestiti.

8. SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

 1. Podjetje PharmaSwiss d.o.o. lahko v vsakem trenutku spremeni splošne pogoje in pravila FIDIkluba, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti.
 2. O spremembi splošnih pogojev in pravil FIDIkluba mora podjetje PharmaSwiss d.o.o člane FIDIkluba pisno obvestiti.
 3. Smatramo, da  član, v primeru da ne pošlje pisne odpovedi na sedež podjetja PharmaSwiss d.o.o. ali na e-naslov PharmaSwissSloveniaInfo@valeant.com, soglaša s spremembo splošnih pogojev in pravil FIDIkluba.
 4. Ko podjetje PharmaSwiss d.o.o. člana FIDIkluba pisno obvesti o spremembi splošnih pogojev in pravil FIDIkluba, nadaljnjo koriščenje ugodnosti pomeni, da se član strinja s spremenjenimi splošnimi pogoji in pravili.
 5. Podjetje PharmaSwiss d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko FIDIklub kadarkoli in brez navedbe razlogov pisno odpove.

9. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

 1. Z izpolnitvijo pristopne izjave posameznik dovoljuje, da podjetje Pharmaswiss d.o.o., Brodišče 32, 1236 Trzin, kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke in podatke o vsebini nakupov obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
 2. Podjetje Pharmaswiss d.o.o. zagotavlja, da osebne podatke članov FIDIkluba in vse ostale podatke, zbrane v postopku včlanitve, ščiti pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam. Vsi podatki članov FIDIkluba so zaupni.
 3. Z vnosom svojih osebnih podatkov na pristopni izjavi za včlanitev v FIDIklub ter s sprejetjem splošnih pogojev in pravil le-tega član izrecno soglaša, da podjetje Pharmaswiss d.o.o. lahko posreduje nekatere podatke o članu FIDIkluba  pooblaščenim tretjim osebam na ozemlju Republike Slovenije (npr. tiskarji, IT podjetja, ki skrbijo za podatkovno bazo upravljavca). 
 4. Poleg podatkov, ki jih posameznik vnese ob izpolnitvi pristopne izjave, se zbirajo tudi naslednji podatki: naziv izdelka, količina, vrednost nakupa, čas nakupa, stanje nakupov, uveljavljene ugodnosti, poslana darila, popusti.
 5. Podatki o nakupu se zbirajo zaradi prilagoditve ponudbe posameznim članom FIDIkluba. Zbrani podatki se lahko uporabijo v naslednje namene: statistične obdelave, trženjske raziskave, pošiljanje oglasnega materiala, vabil, telefonsko, pisno ali elektronsko anketiranje.
 6. Član FIDIkluba z izpolnitvijo pristopne izjave in sprejetjem splošnih pogojev in pravil tudi potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa njegovih/-nih osebnih podatkov, v skladu z odločbami ZVOP-1.
 7. Če posameznik svojih podatkov, ki so v pristopni izjavi opredeljeni kot obvezni, ne želi posredovati upravljavcu, ne more postati član FIDIkluba.
 8. Posameznik lahko kadarkoli in brez navedbe razlogov prekliče svoje privoljenje za obdelavo osebnih podatkov za namene statistične obdelave, trženjskih raziskav, itd. V tem primeru izgubi vse ugodnosti, ki mu pripadajo kot članu FIDIkluba.
 9. Za vse spore, ki izhajajo iz članstva FIDIkluba in zgoraj napisanih splošnih pogojev in pravil, ki jih podjetje Pharmaswiss d.o.o. in član FIDIkluba ne bi mogla sporazumno rešiti, je pristojno sodišče v Ljubljani.


Vsebina ima izključno splošno izobraževalne in informativne namene in ni nadomestilo za obisk pri zdravniku ali posvet s farmacevtom. Pomembno je, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.
Iskanje
Naročite se na FIDInovice!
Vsak teden nove ugodnosti in uporabne informacije.
Potrdite, da se strinjate s prijavo na FIDInovice