FIDI novice

Fidimed na Beautiful Bloggers MeetUp

20. 11. 2017

Beautiful Bloggers MeetUp je prvi dogodek, ki združuje slovenske lepotne blogerke, strokovnjake s področja bloganja in socialnih medijev ter ponudnike lepotnih izdelkov in storitev. Je začetek razvoja kakovostnejšega in številčnejšega lepotnega bloganja v Sloveniji. Udeleženkam ponuja strokovna predavanja s področij bloganja, družbenih omrežij, digitalnega marketinga in jim predstavlja orodja in znanja za boljšo kakovost in prepoznavnost njihovih blogov, ponudnikom lepotnih izdelkov in storitev pa nudi možnost predstavitve filozofije njihove znamke in izdelkov ter navezavo stikov z blogerkami. 

Fidimed se je na konferenci, v sklopu lepotne Pop up tržnice, predstavil s prehranskimi dopolnili MultiQplatinum in Floradix Epresat®. Izdelek MultiQplatinum smo 65 blogerkam predstavili pod sloganom »Strong, beautiful, smart - MultiQUL”, ki poudarja ženstveno multipraktičnost in hkrati na asociativni ravni tudi kombinacijo mikrohranil izdelka.

Besedno igro smo predstavili na cvetoči stojnici in blogerke povabili na fotografiranje s polaroidnim fotoaparatom in izražanje njihovih misli, kaj prav njih dela “kul”. 

 Vsebina ima izključno splošno izobraževalne in informativne namene in ni nadomestilo za obisk pri zdravniku ali posvet s farmacevtom. Pomembno je, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.
Iskanje
Naročite se na FIDInovice!
Vsak teden nove ugodnosti in uporabne informacije.
Potrdite, da se strinjate s prijavo na FIDInovice