Načini plačila in dostava

Prodaja in plačila

Prodajo v spletni trgovini Fidimed vrši partnerska lekarna Lekarna Slovenska Bistrica in trgovina v Trzinu.

Potrošnik ima na voljo 2 plačilna načina, in sicer:

  • plačilo po povzetju, pri čemer plača naročeno po povzetju in za to prejme račun.
  • plačilo s kartico, pri čemer ga sistem preusmeri na Bankartov vmesnik, kjer vpiše zahtevane podatke svoje kreditne kartice (Mastercard, VISA) in potrdi plačilo.

Opomba: V kolikor je v košarico dodan tudi izdelek iz kategorije “Zdravila brez recepta”, plačilo s kartico več ni na voljo.

Dostava

Naročen izdelek bo dostavljen z navadno pošto.

Stroški dostave pri vrednosti nakupa do 14,99 eura so 4,27 eura. Pri nakupu nad 15,00 eurov pa je dostava BREZPLAČNA.

Vse cene so z DDV.

Pri naročilu prehranskih dodatkov se plača samo odkupnina naročila. Dodatni strošek v znesku 1,00 € se plača v primeru plačevanja prehranskih dodatkov z bančno kartico, če poštar ima POS terminal.

Pri naročilu zdravil je paketu dodan UPN obrazec, za katerega Pošta Slovenije obračunava provizijo. Tega zneska vam žal ne moremo prikazati v računu in se v celoti plača Pošti. Hvala za razumevanje!

Strošek plačila UPN, t.j. provizija, ki jo zaračunava Pošta Slovenije:

  • do vrednosti 98,00 EUR: 1,05 EUR
  • nad 98 EUR do 501 EUR: 1,07% vrednosti
  • nad 501 EUR: 5,36 EUR  

Če bo naročilo oddano do 15.30 ure v delovnih dneh od ponedeljka do petka, bo izdelek izdobavljen z navadno pošto najkasneje v roku 2-3 delovnih dni od oddaje naročila.

Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca po telefonu ali elektronski pošti.

Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.