Košarica

 

0,00 €

Košarica je prazna.

 
 

Pomoč in brezplačno svetovanje

080 32 35 

 
 
 
100% varen nakup

brezplačna poštnina

ob nakupu nad 15 eur

dostava v 1-2 dneh
 
 
 

Fidimed z vami že 20 let- tradicija zaupanja in kakovosti

Zanimanje za samozdravljenje se iz leta v leto povečuje. Vse več ljudi se zaveda pomena dejavne skrbi za svoje telo in išče način, kako prispevati k ohranjanju vitalnosti, dobrega počutja in krepkega zdravja. Ponudba raznovrstnih pripravkov na tem področju postaja skoraj nepregledna, tako da se v njej le s težavo znajdejo tudi izkušeni poznavalci.

Blagovna znamka Fidimed1 predstavlja na slovenskem tržišču že vrsto let pojem kakovosti. Vse od leta 1994 ostaja Fidimed vodilna blagovnaznamka na področju zdravil naravnega izvora in prehranskih dopolnil ter se ponaša s tisoči zadovoljnih uporabnikov. Podatki neodvisnih raziskav2 kažejo, da je Fidimedove izdelke preizkusila že četrtina Slovencev, kar 98% vprašanih pa je bilo z našimi izdelki zadovoljnih ali zelo zadovoljnih.

Večina naših receptur je plod znanja in izkušenj naših strokovnjakov. Upoštevajo tako sveže izsledke medicinske stroke kot potrebe in želje vas, naših uporabnikov. Nekateri izdelki, ki jih odlikuje dolgoletna preverjena odličnost in vodilen položaj med sorodnimi pripravki na svetovnem trgu, pa so plod sodelovanja z uglednimi farmacevtskimi hišami iz tujine, kot so Salus Haus, prvi dobitnik evropskega certifikata za ekološko proizvodnjo, Dr. Grandel, Dr.Duenner, Schaper & Bruemmer in drugi.

Vse učinkovine v naših izdelkih so premišljeno izbrane. Zagotavljamo farmacevtsko kakovost ter si prizadevamo za čim višjo stopnjo čistosti- odsotnost škodljivih primesi - toksinov, umetnih barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa... Trudimo se za uporabniku prijazne farmacevtske oblike naših preparatov in čim večjo dostopnost.

Naš cilj je dolgoročno zaupanje in zadovoljstvo naših uporabnikov in medicinskih strokovnjakov, ki naše izdelke svetujejo v okviru svoje klinične prakse. Poleg kakovostnih izdelkov nudimo tudi prijazen strokoven nasvet naših strokovnjakov, ki so vam na vsa vprašanja na voljo vsak delovni dan med 9. in 15. uro na brezplačni telefonski številki 080 32 35.

Iskreno se zahvaljujemo za dolgoletno zaupanje in vas prijazno vabimo, da preizkusite tudi naše novosti.

Topel pozdrav,

sodelavke in sodelavci, ki soustvarjamo blagovno znamko Fidimed

1. Blagovna znamka Fidimed je od oktobra 2012 del portfelja mednarodne farmacevtske družbe Valeant - Pharma-Swiss.

2. Raziskava trga Šager in Remec, 2011; vključenih 500 gospodinjstev po vsej Sloveniji

 
 
 

Posvetovalnica za zdravo življenje

Za svetovanje ali naročilo smo vam na voljo na 080 3235 vsak delavnik med 9. in 15. uro

 
 
 

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.