Dodaj na seznam želja

MorEPA GOLD

(4.50 - Št. glasov: 25)

Sijte v vsakem obdobju življenja.

Edinstvena kombinacija osmih sestavin:

  • ki podpira imunski sistem in zmanjšuje utrujenost
  • za srce
  • superčiste omega-3 maščobne kisline, izvleček plodu oljke (hidroksitirosol), koencim Q10folna kislina, izvleček eteričnega olja česna, vitamina C in B12 ter cink
  • patentiran proces okolju prijazne proizvodnje omogoča edinstveno čistost
  • inovativna rešitev za podaljšano svežino izdelka (poseben antioksidativen kompleks rožmarina in naravnih tokoferolov Miradoxan)

Dobro je vedeti, da imata vitamin C in cink vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin B12, vitamin C in folna kislina prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Cink in folna kislina imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Omega-3 maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca. Koristni učinek na srce dosežemo z dnevnim vnosom vsaj 250 mg EPK in DHK.

Superčiste omega-3 so proizvedene z naravi prijaznim postopkom – s hladno ekstrakcijo s CO2 brez organskih topil. Za tehnološki postopek je bil podeljen certifikat EMAS.

Naravni hidroksitirosol je pridobljen z mehansko ekstrakcijo brez topil in s spoštovanjem do narave.

Omega-3 olje je stabilizirano z Miradoxan-om - inovativno kombinacijo rožmarinovega ekstrakta in tokoferolov (vitamin E).

MorEPA GOLD, prehransko dopolnilo z omega-3, antioksidanti in izvlečkom oljke
[Neto: 48 g; 30 mehkih kapsul]

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

  • Cena:

    37,05 €

Količina

Sestavine: koncentrirano ribje olje (iz sardonov, sardel in skuš), ribja želatina, stabilizator: mono- in digliceridi, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, vitamin C, izvleček plodu oljke (Olea europaea, plod), cinkov citrat, koencim Q10, oljčno olje (Olea europaea, plod), naravna aroma pomaranče, barvilo: železov oksid, antioksidant: mešanica izvlečka rožmarina in tokoferolov (Miradoxan), folna kislina, cianokobalamin, izvleček eteričnega olja česna.

 Ena mehka kapsula vsebuje:  
 Koncentrirano ribje olje iz globokomorskih rib 787 mg 
 Omega-3 maščobne kisline 720 mg 
  – EPK (eikozapentaenojska kislina) 500 mg 
  – DHK (dokozaheksaenojska kislina) 150 mg 
 Antioksidanti  
  – Vitamin C 80 mg (100 % PDV*) 
  – Cink 15 mg (150 % PDV*) 
  – Hidroksitirosol (izvleček plodu oljke) 5 mg 
 Koencim Q10 30 mg 
 Folna kislina 400 µg (200 % PDV*) 
 Izvleček eteričnega olja česna 20 µg 
 Vitamin B12 2,5 µg (100 % PDV*) 

PDV* = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle 

Proizvedeno v EU. Atrium Innovations, PO. Box 1025, NL-1300 BA Almere, Nizozemska. 

Uporaba in odmerjanje: Odraslim svetujemo redno uživanje ene kapsule MorEPA GOLD na dan med jedjo in z nekaj tekočine. Dnevni vnos EPK in DHK naj ne presega 5 g.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru (do 25 °C) ter zaščiteno pred sončno svetlobo. Ne zamrzujte!
Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. 
Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

1) Poseben proces proizvodnje (nižja temperatura, brez uporabe topil): Ekološka ekstrakcija s CO2 je poseben postopek, ki omogoča prečiščevanje ribjega olja s kar 400 % manj toplote kot pri proizvajanju drugih omega-3 izdelkov.

2) Izjemno visoka vsebnost omega-3, saj kapsule MorEPA GOLD vsebujejo kar 720 mg omega-3 v eni kapsuli, brez priokusa po ribah. To omogoča preprosto odmerjanje.

3) Edinstvena čistost: Vsaka serija je testirana s strani neodvisnega evropskega laboratorija, škodljive primesi so prisotne v manjših količinah, kot jih je sploh mogoče zaznati.

4) Optimalno razmerje EPK/DHK: Poseben postopek pridobivanja zagotavlja najčistejše in najbolj koncentrirano odmerjanje ribjega olja - to pomeni, da zaužijete več omega-3 ter manj dodanih snovi in nezdravih - nepotrebnih maščob - vse to z manjšim številom kapsul na dan.

5) Okolju prijazna proizvodnja omega-3 je z naravnim CO2 ugodna alternativa uporabi kemičnih topil. Proces proizvodnje je potrjen v evropskem okoljskem registru EMAS (Environmental Management and Audit Scheme).

Dobro je vedeti, da imata EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina) vlogo pri delovanju srca (koristni učinek dosežemo z dnevnim vnosom vsaj 250 mg EPK in DHK), DHK pa tudi pri delovanju možganov in ohranjanju vida (z dnevnim vnosom 250 mg). Dnevni vnos EPK in DHK naj ne presega 5 g.

Napišite mnenje

    Slabo           Dobro
Iskanje