Dodaj na seznam želja

MorEPA

(4.00 - Št. glasov: 60)

Superčiste omega-3
Številka 1 na svetu med okolju prijaznimi prehranskimi dopolnili z omega-3.

  • za srce, vid in možgane
  • izjemno visoka vsebnost omega-3 (vsaj 850 mg omega-3 v eni kapsuli)
  • poseben patentiran proces okolju prijazne proizvodnje omogoča edinstveno čistost
  • inovativna rešitev za podaljšano svežino izdelka (poseben antioksidativen kompleks rožmarina in naravnih tokoferolov Miradoxan)

Dobro je vedeti, da imata EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina) vlogo pri delovanju srca (koristni učinek dosežemo z dnevnim vnosom vsaj 250 mg EPK in DHK), DHK pa tudi pri delovanju možganov in ohranjanju vida (z dnevnim vnosom 250 mg). Dnevni vnos EPK in DHK naj ne presega 5 g.

MorEPA, prehransko dopolnilo z omega-3
[Neto: 39 g; 30 mehkih kapsul]

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

  • Cena:

    23,61 €

Količina

Sestavine: koncentrirano ribje olje (iz sardonov, sardel in skuš), ribja želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, naravna aroma pomaranče, antioksidant: mešanica izvlečka rožmarina in tokoferolov (Miradoxan).

 Ena mehka kapsula vsebuje:  
 Koncentrirano ribje olje iz globokomorskih rib 1000 mg 
 Omega-3 maščobne kisline 850 mg 
 - EPK (eikozapentaenojska kislina) 590 mg 
 - DHK (dokozaheksaenojska kislina) 130 mg 
 - ostale omega-3 maščobne kisline 130 mg 

 

Proizvedeno v EU. Atrium Innovations, PO. Box 1025, NL-1300 BA Almere, Nizozemska.

Uporaba in odmerjanje: Odraslim svetujemo redno uživanje 1 do 2 kapsul MorEPA na dan med jedjo in z nekaj tekočine. Dnevni vnos EPK in DHK naj ne presega 5 g.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru (do 25 °C) ter zaščiteno pred sončno svetlobo. Ne zamrzujte!
Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

1) Poseben proces proizvodnje (nižja temperatura, brez uporabe topil): Ekološka ekstrakcija s CO2 je poseben postopek, ki omogoča prečiščevanje ribjega olja s kar 400 % manj toplote kot pri proizvajanju drugih omega-3 izdelkov.

2) Izjemno visoka vsebnost omega-3, saj kapsule MorEPA vsebujejo kar 850 mg omega-3 v eni kapsuli, brez priokusa po ribah. To omogoča preprosto odmerjanje.

3) Edinstvena čistost: Vsaka serija je testirana s strani neodvisnega evropskega laboratorija, škodljive primesi so prisotne v manjših količinah, kot jih je sploh mogoče zaznati.

4) Optimalno razmerje EPK/DHK: Poseben postopek pridobivanja zagotavlja najčistejše in najbolj koncentrirano odmerjanje ribjega olja - to pomeni, da zaužijete več omega-3 ter manj dodanih snovi in nezdravih - nepotrebnih maščob - vse to z manjšim številom kapsul na dan.

5) Okolju prijazna proizvodnja omega-3 je z naravnim CO2 ugodna alternativa uporabi kemičnih topil. Proces proizvodnje je potrjen v evropskem okoljskem registru EMAS (Environmental Management and Audit Scheme).

Napišite mnenje

    Slabo           Dobro
Iskanje