Dodaj na seznam želja

FidiMag® 300 plus C

  • šumeče tablete z magnezijem in vitaminom C 
  • za pripravo napitka z okusom limone in limete
  • za kosti, zobe, mišice in živčevje
  • za energijo in odpornost

Magnezij je pomemben mineral, ki prispeva k ravnotežju elektrolitov v organizmu, delovanju mišic in ohranjanju zdravih zob in kosti. Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter pri delovanju imunskega sistema. Tako magnezij kot vitamin C prispevata k sproščanju energije pri presnovi, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju živčevja ter k normalnemu psihološkemu delovanju.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Nosilec živilske dejavnosti za prehranska dopolnila je Bausch Health Poland sp. z o.o., Ul. Przemysłowa 2, 35-959 Rzeszów, Poljska.

FMG0420-01, april 2020

  • Cena:

    6,13 €

Sestavine: kislina: citronska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, magnezijev karbonat, maltodekstrin, askorbinska kislina, sladili: natrijev ciklamat in natrijev saharinat, sredstvo za uravnavanje prostornine: sorbitol, aromi limone in limete, barvilo: riboflavin.

FidiMag® 300 plus C, s sladili, prehransko dopolnilo z magnezijem in vitaminom C
[Neto: 126 g; 2 x 10 šumečih tablet]

 Ena šumeča tableta FidiMag® 300 plus C vsebuje:   *PDV 
 vitamin C 120 mg  150 % 
 magnezij 300 mg  80 % 

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

Uporaba in odmerjanje: Eno šumečo tableto na dan popolnoma raztopite v velikem kozarcu vode, premešajte in popijte, najbolje po jedi. Napitek ima prijeten okus limone in limete.

Plastenko s šumečimi tabletami shranjujte pri sobni temperaturi, dobro zaprto in zaščiteno pred vlago.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Iskanje