Dodaj na seznam želja

FidiCaD3® 1000

  • za zdrave kosti in zobe, mišice, živčevje in imunski sistem
  • kalcij z vitaminom D
  • napitek z okusom pomaranče

Kalcij je v organizmu potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob, prispeva pa tudi k delovanju mišic, k normalnemu prenosu živčnih impulzov ter sproščanju energije pri presnovi. Vitamin D prispeva k normalnemu vsrkavanju kalcija iz hrane in uporabi kalcija v telesu ter ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic ter imunskega sistema.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Nosilec živilske dejavnosti za prehranska dopolnila je Bausch Health Poland sp. z o.o., Ul. Przemysłowa 2, 35-959 Rzeszów, Poljska.

FCD0420-02, april 2020

  • Cena:

    10,28 €

Sestavine: kislina: citronska kislina, kalcijev karbonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, glucideks 9 (maltodekstrin), aroma pomaranče, barvilo: betalain, sladili: natrijev ciklamat in natrijev saharinat dihidrat, holekalciferol, barvilo: riboflavin.

FidiCaD3® 1000, s sladili, prehransko dopolnilo s kalcijem in vitaminom D3
[Neto: 195 g; 3 x 10 šumečih tablet]

 Ena tableta FidiCaD3® 1000 vsebuje:   *PDV 
 vitamin D3 10 µg (400 i.e.)  200 % 
 kalcij 1000 mg  125 % 

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

Uporaba in odmerjanje: eno šumečo tableto na dan popolnoma raztopite v velikem kozarcu vode, premešajte in popijte, najbolje po jedi. Ena šumeča tableta zadošča za pokritje dnevnih potreb.

Plastenko s šumečimi tabletami shranjujte pri sobni temperaturi dobro zaprto in tam, kjer je zaščitena pred vlago.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Iskanje