Dodaj na seznam želja

FidiCalcium 600

  • 600 mg kalcija v eni tableti
  • z okusom pomaranče
  • za kosti, mišice in živčevje

Vnos kalcija je pomemben v vseh življenjskih obdobjih. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob, prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov in delovanju mišic ter k normalnemu delovanju prebavnih encimov, sproščanju energije pri presnovi in k normalnemu strjevanju krvi.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Nosilec živilske dejavnosti za prehranska dopolnila je Bausch Health Poland sp. z o.o., Ul. Przemysłowa 2, 35-959 Rzeszów, Poljska.

FCA0420-01, april 2020

  • Cena:

    5,77 €

Sestavine: kislina: citronska kislina, kalcijev karbonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, maltodekstrin, sladili: natrijev ciklamat in natrijev saharinat, sredstvo za uravnavanje prostornine: sorbitol, aroma pomaranče, barvili: betakaroten in betalain.

FidiCalcium 600, s sladili, prehransko dopolnilo s kalcijem
[Neto: 126 g; 2 x 10 šumečih tablet]

 Ena šumeča tableta FidiCalcium 600 vsebuje:   *PDV 
 kalcij 600 mg  75 % 

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

Uporaba in odmerjanje: enkrat do dvakrat dnevno po eno šumečo tableto popolnoma raztopite v velikem kozarcu vode, premešajte in popijte, najbolje po jedi. Osvežujoč napitek ima prijeten okus pomaranče.

Plastenko s šumečimi tabletami shranjujte pri sobni temperaturi, dobro zaprto in zaščiteno pred vlago.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Iskanje