Notice: Undefined index: category_id in /home/fidimeds/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_seo_url.php on line 195Notice: Undefined index: category_id in /home/fidimeds/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_seo_url.php on line 195 Fidimed
POMEMBNO OBVESTILO
Zaradi izrednih razmer vam priporočamo plačilo s kartico preko spleta. Pri naročilih s plačilom po povzetju vam bomo na vaš E-naslov poslali podatke za plačilo računa prek spletne banke. Trgovina v Trzinu je zaradi varnosti do nadaljnjega zaprta. Za dodatne informacije nam lahko pišete na trgovina@fidimed.si.
Še vedno vam nudimo popust na omejeno zalogo izdelkov. Akcija velja do 31.3.2020 oziroma do odprodaje zalog. V času akcije si pridržujemo pravico do zaračunavanja stroškov pakiranja in pošiljanja v višini 4,27 € ne glede na vrednost naročila. Naročil po telefonu ne sprejemamo več.
Naročite se na FIDInovice!
Vsak teden nove ugodnosti in uporabne informacije.
Potrdite, da se strinjate s prijavo na FIDInovice

FIDInovice

* E-mail:

* Ime:

* Priimek:

FIDIMED - tradicija zaupanja in kakovosti

Blagovna znamka Fidimed predstavlja na slovenskem tržišču pojem kakovosti. Je vodilna blagovna znamka na področju zdravil naravnega izora in prehranskih dopolnil ter se od leta 1994 ponaša s tisoči zadovoljnih kupcev.

Vse učinkovine v Fidimedovih izdelkih so premišljeno izbrane. Zagotovljamo farmacevtsko kakovost in si prizadevamo za čim višjo stopnjo čistosti.