O Fidimedu

Fidimed z vami že 20 let - tradicija zaupanja in kakovosti

Zanimanje za samozdravljenje se iz leta v leto povečuje. Vse več ljudi se zaveda pomena dejavne skrbi za svoje telo in išče način, kako prispevati k ohranjanju vitalnosti, dobrega počutja in krepkega zdravja. Ponudba raznovrstnih pripravkov na tem področju postaja skoraj nepregledna, tako da se v njej le s težavo znajdejo tudi izkušeni poznavalci.

Blagovna znamka Fidimed1 predstavlja na slovenskem tržišču že vrsto let pojem kakovosti. Vse od leta 1994 ostaja Fidimed vodilna blagovna znamka na področju zdravil naravnega izvora in prehranskih dopolnil ter se ponaša s tisočimi zadovoljnimi uporabniki.

Podatki neodvisnih raziskav2 kažejo, da je Fidimedove izdelke preizkusila že četrtina Slovencev, kar 98 % vprašanih pa je bilo z našimi izdelki zadovoljnih ali zelo zadovoljnih.

Večina naših receptur je plod znanja in izkušenj naših strokovnjakov. Upoštevajo tako sveže izsledke medicinske stroke kot potrebe in želje vas, naših uporabnikov. Nekateri izdelki, ki jih odlikujeta dolgoletna preverjena odličnost in vodilni položaj med sorodnimi pripravki na svetovnem trgu, pa so plod sodelovanja z uglednimi farmacevtskimi hišami iz tujine.

Vse učinkovine v naših izdelkih so premišljeno izbrane. Zagotavljamo farmacevtsko kakovost ter si prizadevamo za čim višjo stopnjo čistosti - odsotnost škodljivih primesi - toksinov, umetnih barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa ... Trudimo se za uporabniku prijazne farmacevtske oblike naših preparatov in čim večjo dostopnost.

Naša cilja sta dolgoročno zaupanje in zadovoljstvo naših uporabnikov ter medicinskih strokovnjakov, ki naše izdelke svetujejo v okviru svoje klinične prakse.

Iskreno se zahvaljujemo za dolgoletno zaupanje in vas prijazno vabimo, da preizkusite tudi naše novosti.

 

Topel pozdrav,

sodelavke in sodelavci, ki soustvarjamo blagovno znamko Fidimed

 

1. Blagovna znamka Fidimed je od oktobra 2012 del portfelja mednarodne farmacevtske družbe Bauschhealth - PharmaSwiss.

2. Raziskava trga Šager in Remec, 2011; vključenih 500 gospodinjstev po vsej Sloveniji